Mine CRAZY julegaver!

Denne jula fikk jeg ekstremt mye rart! Det var en kjempe fin jul og selv om vi bare var fire personer, så varte juleaften lenge^^ jeg passet på å pakke inn alle de minste gavene hver for seg sånn at det skulle ta laaang tid å åpne sånn at juleaften ville vare lengre. Smart?;)

Før vi dro til Geilo, åpnet jeg gaven fra mamma fordi den var litt for stor til å ta med. Gjett hva jeg fikk... Wii U!!!!!! OMG!!! Jeg er så happy! Med nintendoland:D hvilket spill skal jeg kjøpe til Wii U montro? Kanskje marioparty og mariokart. Typiske spill jeg kan spille med venner;)

På juleaften fikk jeg mye rart. Alt fra godteri til engelstatue xD det er så mye rart at jeg ikke en gang orker å skrive om alt. Så jeg skal skrive om noen av de:) først og fremst, her er et samla bilde;)

En familievenn hadde tatt masse bilder i konfirmasjonen og jeg skjønte ikke helt hvorfor vi nesten ikke hadde sett noen av dem:/ helt til nå... en konfirmasjonsbok!

Av søstra mi fikk jeg Blue Exorcist manga volum 4. Jeg sa jeg manglet volum 3, men hun mikser det alltid opp^_^"

Av mine to gode venniner, fikk jeg et Black Butler krus (mitt nye favoritt krus) av adelinn.blogg.no og såpe av victoriaskjortnes.blogg.no <3

Av min vennine, Kristin, fikk jeg en ekstrem søt Wildlife Warrior nattkjole! Dere husker vel Kristin fra sist youtube video på min kanal, wolfiemikachu. La det ut sist sist innlegg. Get that selfpromo!!

Av onkelen min fikk jeg Super Smash bros til 3ds! Yay, nå kan jeg prøve å slå broren min;)

Av pappa fikk jeg mye rart fra ebay.com. Først fikk jeg et armbånd. Jeg trodde først det var fra vampire knight, men når jeg så litt nøyere, er det både fra vampire knight OG attack on titan!

Så fikk jeg en veske med en søt husky på <3 den er stor nok til skolebøker, så hvem vet, kanskje blir den brukt til det;)

Og til slutt...

Silica Cosplay!!! Jeg var helt i sjokk! Hvordan visste pappa at jeg ønsket meg det?! Jeg vet jeg ramset opp noen cosplay jeg ønsket meg foran pappa og at jeg lot ebay siden til cosplayet stå åpen etter å ha brukt pcen hans, men at han faktisk kjøpte det til meg?! Jeg kommer til å vise dere et bedre bilde av cosplayet senere da jeg har det på meg;) mest sansynelig i dag:3

#cosplay #jul #gaver #julegaver #julegave #wiiu #spill #manga #klær #juleaften #armbånd #anime #3ds

4 kommentarer

Adriana

25.12.2014 kl.11:55

Fortsatt god jul<3

Emma Olsen - i USA

25.12.2014 kl.12:01

Hahah jeg gjør det samme! Kjeresten min fikk en bokserie på 12 bøker, pakket inn en og en;) Mye mer gøy! :D Så utrolig mye fint! Ha en kjempefin 1.juledag!! :)

Wolfie Mikachu

25.12.2014 kl.12:12

Adriana: takk, du og:)

Wolfie Mikachu

25.12.2014 kl.12:13

Emma Olsen: hahaha, det er bare så smart XD ha en fin 1.juledag du og!:D

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits