Corpse Party: Book of Shadows

Jeg har kommet hjem fra Geilo og det var iskaldt hjemme!! Da var det å skru på ovnen på full styrke og krype under dyna med Ipaden. Jeg hadde sett de nyeste youtube videoene så jeg visste ikke helt hva jeg skulle se på. Men så kom jeg på at jeg ikke hadde sett på Pewdiepie spille Corpse Party: book of shadows. Det er på en måte etterfølgeren av Tortured Souls. Part 1 er publisert av Pewds og varer i over to timer. Det var sent på kvelden da han publiserte det så jeg turte ikke å se på det da ^^" nå er det ikke sånn kjempe sent, så jeg bestemte meg for å se det nå.

De første 30-60min er egentlig bare tekst og story. Litt pervers og litt som å lese en fanfic^_^" men hysterisk morsomt xD så ble det mye mer creepy og skummelt! De har tatt bort hele den rpg pixel stilen. Det har blitt litt mer som ace attorney da du leter rundt etter clues i creepy skoleområder.

#spill #youtube #pewdiepie #creepy

2 kommentarer

nightfoxdragon

31.12.2014 kl.18:14

frister å se den nå ^^ :D

Wolfie Mikachu

31.12.2014 kl.21:00

nightfoxdragon: Du burde se den ;)

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits