Dramatical Murder

Dramatical Murder er en anime som jeg fant for litt siden. Jeg visste ikke helt hva det var, men det dukket opp flere bilder av hovedpersonen, Aoba, på instagram. En cosplayer jeg følger på insta, jettguy, cosplayet som Aoba og jeg bare: OMG! that beautiful hair! Okey, jeg liker veldig godt blått hår^_^" Så jeg begynte å titte nærmere på hva denne serien var som hadde denne pene hovedpersonen.

   Etter å ha lest noen kommentarer, sett bilder og videoer, så har jeg funnet ut at det var en anime etter et BL simulator game. Jeg har nå sett tre episoder av tolv. Det har ikke vært så mye yaoi som jeg trudde. Nærmeste var et lite kyss. Flere folk klagde på at animen viste frem alle karakterene alt for fort i forhold til spillet, men for meg som ikke har spilt spille, så syns jeg det går i passe tempo. Det er en sci-fi anime og jeg elsker stilen i animen. Her er et lite sammendrag av animen fra myanimelist.net:

The story takes place many years in the future where the game "Rhyme," a virtual fighting game, is incredibly popular and people possess "AllMates," convenient AI computers. Aoba leads an ordinary life, working at a junk shop and living with his grandmother on the island of Midorijima. Unlike his friends, he doesn't participate in Rhyme, nor does he belong in a gang. However, when rumors of people disappearing spread, Aoba finds himself needing to unravel the mysteries behind the island in order to protect his everyday life.

Jeg syns hittil at denne animen er veldig morsom. Om man ikke visste at dette var BL, så skulle jeg trodd at dette egentlig var for de fleste gutter. Jeg vet ikke helt hvorfor. Kanskje på grunn av action og kule personer. Jeg kan ikke si så mye om den enda. Er jo trossalt bare på ep 3, men om dere vil bør dere skjekke den ut.
Her er en trailer:

6 kommentarer

AndyEpoh

09.01.2015 kl.22:20

Hey :D! Tenkte eg skulle sei takk for at du la ut det innlegget om Watamote, Den var virkelig gøy! Skulle ønske season 2 kom der ho faktisk fekk nokon fleire venner og ein kjærast xP Syntest virkelig synd på ho i nokon episoder :(

Wolfie Mikachu

09.01.2015 kl.23:12

AndyEpoh: ja, I know xD Tenk hvordan det ville ha gått om hun hadde fått seg en kjæreste! xD

AndyEpoh

09.01.2015 kl.23:18

Det hadde vert awesome x)! Var sikker på at han som gav ho den paraplyen skulle vere det, og at me skulle få se meir av den "nye jenta" ho måtte på dei 3 siste episodane :)

Wolfie Mikachu

10.01.2015 kl.10:50

AndyEpoh: ja, jeg håpet virkelig hun skulle bli venn med hun jenta på siste ep. Men siden serien sluttet med at hun løp fra hun, så kan det hende at forfatteren ville gi oss et håp om at hun ble venn med hun jenta etter hvert:)

AndyEpoh

10.01.2015 kl.13:48

Ja, Dei slutta jo med at ho begynte og le og sa: "samma da" Men den var i alle fall skikkelig bra :)

Wolfie Mikachu

10.01.2015 kl.14:28

AndyEpoh: ja :D

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits