Parykk problem

Jeg skal bestille en parykk til Silica cosplayet mitt pg klarer virkelig ikke å finne ut hvem jeg skal kjøpe! De koster ca 220kr begge to og jeg har sittet i flere dager å lurt på hvem jeg skal kjøpe:/

1. Denne har fin nok farge, men det er bilde av to helt forskjellige parykker på lengden! Jeg kunne jo ha klippet den kortere da om den er for lang tho... Går det ann å ble parykker? Hadde jo vært enda kulere om jeg fikk bleket tuppene sånn som Silica:)

Den er heller ikke varmebeskyttende og ser veldig vansklig ut å få så poffa/spiky ut som Silica sitt hår:/

Ps. Silica har forskjellige gråtoner i håret spørs på anime bildet.

2.Den andre er litt vel lys for Silica:/ men den er varmebeskyttende og kanskje enklere å få til den spiky effekten.

Ps. De tok med et ekstra bilde på parykkbilde, men det er Silica i SAO form og ikke ALO form som jeg cosplayer.

Så hvem syns dere?

#parykk #cosplay #anime #hår

8 kommentarer

Mia/Mirakan

10.01.2015 kl.18:26

Begge så veldig fine ut:3 men du kan ikke bleke parykker, å farge de lysere er nesten umulig;/ har brukt poscatusjer i tupper å slikt for å få de lysere:)

Elsker foresten moemall sine parykker, kjøpte leafa parykken min der:)

minniellow

10.01.2015 kl.18:33

eg elsker cosplay!

som regel er det litt rart med bildene MEN eg ville valkt den opperste for den kommer sikkert til og vere son som på det 1 bilde. selvom bilde 2 er anderledes. elsker bloggen din foresten!

SPØRSMÅL: hvordan starter eg med cosplay (familie/venner)

Wolfie Mikachu

10.01.2015 kl.18:47

Mia/Mirakan: oh vel, så kult:D har du cosplayet Leafa-chan? ^^

Wolfie Mikachu

10.01.2015 kl.18:51

minniellow: takk, hehe nå har jeg ikke peiling på hvem jeg skal kjøpe. Mia som kommenterte først sa at hun hadde kjøpt fra moemall (parukk nr 2) før og sa den var bra, men jeg skal jo cosplaye Silica da hun har annerledes hår^^"

Det er bare å starte det;) Jeg kjøpte bare et Yuki cosplay når jeg startet, men ellers så tok jeg å sydde om en hettegenser og et svart skjørt for umbreon cosplayet mitt:3 Det er ikke så vansklig. Det fins forskjellige måter å cosplaye. Du kan enten kjøpe det, lage det eller gjøre litt om på vanlige klær du har i klesskapet ditt;)

nerdslife

10.01.2015 kl.19:18

Skal du bleke parykker så må de være av ekte hår desverre. Men du kunne jo bruke en blond hårmaskara?:) jeg ville gått for den øverste. Lettere å klippe lang parykk enn å trylle hår på en kort en:p

Wolfie Mikachu

10.01.2015 kl.19:24

nerdslife: oja, tror jeg går for den øverste på grunn av jeg skal ha to digre katteører i tillegg til at en på insta sa også at den var kanskje enklere å style:)

nerdslife

10.01.2015 kl.20:05

Lykke til:)

Å kjøpe parykker på nett er alltid vanskelig. Fargene kan man aldri bli 100% sikker på, men det som er verre er hva slags type parykk du ender opp med da MANGE selgere bruker akkurat de samme bildene istedet fr egne modeller osv-.-' men du har nå iallefall funnet annonser med sine egne bilder virker det som, så du får nok et velykket kjøp:)

Wolfie Mikachu

10.01.2015 kl.20:10

nerdslife: hehe, takk, håper det ^w^

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits