Tokyo Ghoul

Jeg ble nettop ferdig med første sesong av animeserien Tokyo Ghoul. Jeg har sett flere bilder fra serien og har vært veldig nysjerrig på hva det var. På #desucon var det også en del som cospleyet hovedpersonen Kaneki Ken, så da måtte den jo være ganske populær. Sesongen var bare 12 episoder, så jeg ble fort ferdig da jeg startet i går kveld.

Tokyo Ghoul handler om sånne ghouls som gjemmer seg rundt i Tokyo og spiser mennesker. De er på en måte litt som kannibaler kan man jo si. Hovedpersonen Kaneki er en vanlig gutt, men etter å ha nesten blitt spist opp av en ghoul og fått operert et av ghoulen sitt organ inn i seg, ble han plutselig halvt ghoul. Han kan ikke spise vanlig menneskemat uten å spy det opp senere, og han begynner å få lukta på mennesker. Han vil være et normalt menneske og ikke spise folk. Han møter en jente som jobber på en cafe. Cafeen består av flere hyggelige ghouls som kun spiser folk som allerede har tatt selvmord. Kaneki begynner å jobbe på cafeen med sine nå nye venner.

Animen var kjempe spennende og jeg gråt flere ganger i serien. Nesten hver episode^^" Det er en del action og blod, men det meste som er for brutalt er sensorert vekk. Derfor har det også blitt gitt ut episoder som viser klippene usensorert om du er nysjerrig. Serien er ellers ikke så veldig "ekkel" utenom i siste episode da det SPOILER!!!

 

....er en del tortuering...:/

Jeg anbefaler serien til dere, men ikke for folk som er fisefine på litt blod.

Her er traileren til Tokyo Ghoul.


#anime #cosplay #manga #tokyoghoul #spenning #trist #gråter #serie #blod #tortuering #kannibal #tokyo #japan #youtube

Én kommentar

Erman Lund

05.03.2016 kl.14:17

Hei, er så enig med deg at tokyo ghoul er en døds bra serie. men det eneste jeg finner som ikke er sensurert er tegne-serie, vet du hvor man kan se usensurerte episoder av den? håper vi kan hjelpe hverandre :)

Med vennelig hilsen Erman.

Wolfie Mikachu

05.03.2016 kl.19:18

Erman Lund: hmm er ikke sikker. Tror jeg så en av sesongene usensorert på kissanime.com men ikke sikker:/

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits