Silica parykk i posten!

I går kveld gikk jeg i butikken og hentet parykken jeg hadde bestilt for mitt Silica #cosplay . Dette er da min aller første parykk, så jeg er helt ny begynner på dette ^^" nå skjønte jeg også hvorfor det var så ulike bilder av parykken da jeg bestilte den. Flettene kom separat! Siden jeg er nybegynner når det gjelder parykker, så brukte jeg ca en time på å få den på, haha. Jeg trodde jeg rett og slett hadde for stort hode! Etter å ha prøvd flere måter å sette opp mitt lange tunge hår, fikk jeg den endelig på. Så var det også å sette på flettene da. Ouch, de var ganske så tunge 0_0

Nå vet jeg heller ikke helt hvor jeg skal gjøre av parykken på rommet mitt. Den er i en skoff så lenge, men det er veldig fult her:/ noen tips på hvordan man kan sortere parykker et sted om man har tenkt til å kjøpe fler? Selger de modellhoder eller no et sted?

Oh jo! Dere må jo først og fremst se bilde av meg med parykken da. Huff, det er så uvant å se meg med nokså blondt hår ^^" jeg vet heller ikke helt om den trengs å klippes. Den ser ikke sånn alt for lang ut og flere på instagram sa den så grei ut slik den var, så hva syns dere?:)

Også hvordan håret mitt er til vanlig. Litt bustete etter å ha hatt på parykk men:

#parykk #hår #anime #hjelp #blond #brunette

6 kommentarer

Danian. Gutteblogger

25.01.2015 kl.13:23

Så utrooolig kul du så ut i den parykken

Wolfie Mikachu

25.01.2015 kl.13:44

Danian. Gutteblogger: takk ^_^ litt uvant men

nerdslife

25.01.2015 kl.18:07

Den var jo ganske kledelig. Blir nok ganske proft cosplay dette:)

AnitaO

25.01.2015 kl.19:49

Du var kjempesøt i den parykken. Dersom du trenger isoporhoder kan du bestille det veldig billig på ebay. Der kan du også kjøpe hårnett som hoolder håret på plass. Når jeg ikke bruker mine parykker oppbevarer jeg dem pent sammenrullet i plastposer i skapet eller i en egen eske med lokk. Håper disse tipsene kan være til nytte for deg :)

Wolfie Mikachu

25.01.2015 kl.20:07

nerdslife: takk! Håper det xD

Wolfie Mikachu

25.01.2015 kl.20:09

AnitaO: takk:D jeg fikk med hårnett, men tusen takk for alle tipsene xD

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits