Kjøpe enda flere parykker?

Det er ikke så lenge siden jeg fikk Silica parykken i posten, men det holder ikke det. Jeg må jo ha parykk til Matsuoka Gou cosplayet mitt og! Jeg prøver nå å lete etter en fin Gou parykk på ebay og fant en som hørtes grei ut til ca 225kr.

Så har jeg egentlig lyst til å kjøpe en Haruka Nanase parykk i tillegg. Det hadde vært veldig morsomt å crossplaye bare sånn for å prøve xD Så da fant jeg en av samme butikk til ca 160kr.

Dessverre har jeg utrolig tjukt å langt hår, så derfor vet jeg ikke helt om jeg hadde klart å i det hele tatt få den på ^^" vel, jeg har jo fått på Silica parykken og den var jo satt opp i musefletter :/ Men jeg lurer på om jeg ikke burde bruke så mye penger da om jeg ikke en gang vet om jeg får den på hode. Så da fant jeg en utrolig billig til kun 50kr, men da vet jeg ikke helt om den er bra nok kvalitet. Samme bilde er brukt på mange andre butikker og begge to er heat resitant. Så hva tror dere?

#parykk #anime #hår #cosplay

4 kommentarer

FanGirlAlone

02.02.2015 kl.20:36

Ah hadde vært så kult med Haru's parykk *_* Helst Free! :D xx

Wolfie Mikachu

02.02.2015 kl.20:40

FanGirlAlone: I know xD elsker Free!

Syokun

02.02.2015 kl.21:05

Hmmm, det med parykker er så vanskelig når man kun ser dem på nettet. Mange er i så utrolig dårlig kvalitet. Men ville nok godt for den dyrere Haru parykken, om du ikke er fornøyd kan du evt. returnere den. Eller så kan du gjøre som jeg noen ganger gjør; prøv deg fram med hårspray, frisyrer, osv på en parykk. Har selv endt opp med en litt.. ehm.. missklipt parykk c: Men samtidig har jeg "lært" mye av parykken (oi, det hørtes dumt ut XD)

Det fins ogsåmange tutorials på YouTube om tykt og langt hår under en kort parykk! Selv klarer jeg ikke få det helt til enda, men øvelse gjør mester ;) Lykke til med Parykk kjøpet :D

Wolfie Mikachu

02.02.2015 kl.21:13

Syokun: takk for tips ^^ håper virkelig dette går bra xD

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits