Fifty shades of fail

I forrige gårs måtte jeg forhåndsbestille billetter til Fifty Shades of Grey. Venninna mi, Kristin, som skulle være daten min for valentinsdagen hadde lest at kinobilettene ble fort utsolgt i avisa. Derfor måtte jeg kjappe meg litt da. Jeg så at nesten alle plassene var utsolgt. Til og med i den største salen! Jeg prøvde å finne en plass der vi kunne sitte sammen og for hver gang jeg klikket på skjermen hadde nye plasser blitt tatt allerede. Jeg fikk panikk og bestilte den plassen jeg trodde var bakerst i salen, men neida, det var rad nr 2 jeg hadde bestilt! Jeg hadde sett hele greia opp ned! xD Fail!

Vi gikk først på Mc Donalds fordi jeg ikke hadde spist middag enda. Det var koselig^^ litt jenteprat og sånt ;P

Da vi kom til kinoen, så vi hvor fult det var i salen. Heldigvis ,siden det var så stor sal, så avstanden fra lerrete og første rad stor. Så egentlig bestilte jeg de perfekte plassene^^ jeg og Kristin er jo så blinde så nå trengte vi ikke briller;)

Jeg hadde hørt at filmen var ganske dårlig og innholdt hele 30min med sex. Derfor hadde jeg ikke sånn kjempe store forhåpninger, men jeg var jo nysjerrig på hva alle snakket om på nettet. I følge mamma så hadde det jo passet bedre for oss å se Paddington xP

Filmen er nok ikke sånn du ser med foreldra dine. Kan jo være litt kleint, allerede ved reklamene. Det var sikkert fem-seks reklamer for sex nettbutikker^^" men ja, jeg trodde filmen skulle være dårlig, men den var faktisk ganske grei. Den var humoristisk mest i starten også ble det litt mer dramatisk til slutt. Filmen startet bra men endte dårlig. Jeg har hørt det er flere bøker, så da kommer det nok en etterfølger. Det var sikkert derfor det ble så brå slutt. Jeg skal ikke spoile noe, men om det kun blir en film av denne, så hadde det vært perfekt å stoppe den 30min før. Men joa, da blir det sikkert Fifty shades of Grey 2 med Kristin neste valentinsdag;)

#fiftyshadesofgrey #valentin #valentinsdag #film #kino

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits