Innkjøp fra Camden

I dag er siste shoppingdagen i London. Vi skal til Westfield og jeg kommer mest sansynelig til å prøve å holde meg til å bare kjøpe sminke. Kofferten min er stappa full! Vi skal også innom Tokyo Toys og da blir det nok enda mere anime merch ^^"

Men jo, I går var jeg og søstra mi i Camden. Det må rett og slett være et av yndlings stedene mine i London, spessielt Stables market. Det er massevis av matboder der og kjempe mange morsomme og spennende butikker :D mine favoritter er Sai Sai og Cyberdog. På Sai Sai kjøpte jeg meg en vest som minnet meg veldig om Ciel Phantomhive. Trenger bare en hvit bluse og en flosshatt og voila, så har du et Ciel cosplay xD den var veldig dyr da. Vesten kostet litt over 300kr.

Jeg fant også en kul butikk/stand som solgte massevis av anime merch. Så jeg fikk kjøpt meg en Blue Exorcist t-skjorte for litt over hundrelappen :)

Så fant jeg også en hyggelig liten butikk styrt av en hyggelig dame. Der kjøpte jeg meg en pent månesmykke til litt over hundrelappen. Den har sånn galaxy inni seg xD so pretty!

På Cyberdog kjøpte jeg selvlysende maling til ca 55kr. Cyberdog er en skikkelig partybutikk xD butikken skiller seg ut med to gigantiske roboter på utsiden og ekstrem høy musikk. Inne er det fult av forskjellige fargelys og uvlys. To danserer danset på to platformer på veggen og det var lys som reagerte på lyd osv. Det var dessverre ikke lov til å ta bilde der inne, men det var nok av kule klær der. Dyre men kule. Jeg fant en enhjørnings hoodie til 500kr men det var litt vel dyrt^^" personalet var også kledd i Lady Gaga/space inspirerte klær og kule hårfrisyrer.

Også of course kjøpte jeg litt godteri :3

Jeg og Milla tok også noen bilder i fotoautomaten. Et bilde ble pent, resten var det enten eller altså xD

Så det var egentlig alle innkjøpene mine fra i går. Vi kom hjem til middag og mannen til onkelen min hadde lagd kjempe god kylling:D han lager alltid verdens beste mat xD plus at han lagde to kaker. En karamellpudding og en gulrot/rosin/sjokoladekake :)

#innkjøp #london #camden #anime #cosplay #klær #smykker #party #kake

4 kommentarer

Agn

20.02.2015 kl.22:57

Jeg fant en nettside som selger likens smykke, og mange andre ting...

Wolfie Mikachu

21.02.2015 kl.09:15

Agn: ooo kult:D husker du hva den heter?

Agn

21.02.2015 kl.13:24

http://urbancult.bigcartel.com/

Wolfie Mikachu

21.02.2015 kl.13:32

Agn: oh takker og bukker xD

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits