Jeg ble til en gutt?!

Posten var her med den siste parykken jeg hadde bestilt. Det var en parykk til mitt Haruka cosplay. Eller crossplay blir det jo da xD jeg har aldri cosplayet en gutt før, så dette var jo nytt. Ikke minst Haru som aldri smiler i Free! serien ^^"

Denne parykken var egentlig bare en test om jeg klarer å få på meg korthåra parykker. Det var vanskelig å få den på seg når jeg hadde flettet mitt store tjukke hår i to fletter, men det gikk til slutt med fire fletter. Jeg fikk et nokså bollete hode må jeg si ^^" men kanskje etter bitte lite gran trimming på sidene så vil det kanskje gå;)

Så var set sminken. Det er ikke så lett å sminke seg om til en gutt når gutter som oftest ikke bruker:/ men dette her er jo anime da. Jeg søkte på youtube og fant flere og mye av de samme metodene. Jeg brukte litt eyeliner og MYE bronzer for å forme det bollete ansiktet mitt xD brukte også mye annet som jeg ikke orker å ramse opp.

Til slutt, voila, og jeg var blitt til en ikke-smilene gutt xD

Ps: har dessverre ikke blå linser. Dette var bare en crappy edit på første bilde ^^"

Behind the scenes på forrige bildet: Frøya prøvde å spise opp Lil Haru (delfinen)!!!

Derp :P

Omg, dårlig lys ga meg litt av en brunfarge xD

RinHaru eller MakoHaru...?

Også om dere lurte, så ja, en av grunnene for at jeg kjøpte Haru som testeparykk var fordi jeg allerede hadde jakka til Iwatobi fra Gou cosplayet mitt;) da kunne jo ikke parykken bli ubrukelig;)

#cosplay #svart #hår #parykk #gutt #jente #anime #desucon #post

6 kommentarer

Linn Therese

28.02.2015 kl.10:59

Noe av det beste jeg vet må være å drømme meg bort i blogger som din på denne lørdagsmorgenen. Spesielt nå som jeg enda ligger i bare undertøyet, med håret til alle kanter og godt under dyna. Så tusen takk for at du gir meg lesestoff denne lørdagsmorgenen, håper du får en fantastisk helg videre!

Wolfie Mikachu

28.02.2015 kl.12:33

Linn Therese: takk du og^^

Monica

01.03.2015 kl.00:56

Super blogg! 😊

Er det med delfin, hai og div i free serien også? 😊

duurp

01.03.2015 kl.09:14

Kjempe flott gjennomført cosplay! Har du stylet parykken selv? C:

Wolfie Mikachu

01.03.2015 kl.11:43

Monica: takk xD ja, litt her og der;) de er på en måte spirit animalsene til hovedkarakterene og vises litt skjult her og der. Man ser dem også svømme med dem på slutten xD

Wolfie Mikachu

01.03.2015 kl.11:46

duurp: takk xD tja, jeg har bare delt opp hvor luggen er osv. Jeg tenker jeg må klippe den litt her og der før at jeg kan si at den er stylet ^^" må bare finne en bedre saks enn papirsaksa mi xP

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits