Boku wa Tomodachi Ga Sukunai

Jeg og Mika så ferdig 2. sesong av Boku wa Tomodachi Ga Sukunai (next), også ofte forkortet til Hanagai. Denne serien var utrolig morsom xD den handler om en gutt kalt Kodaka som ikke klarer å få noen venner på grunn av sitt skumle ansikt og hår. Han møter en annen jente som snakket med en fantasivenn. Hun har tydeligvis heller ikke noen venner. Sammen lager de en skoleklubb kalt for The Neighbour club. Hovedmålet for klubben er å finne ut hvordan man kan få seg venner. Flere morsomme jenter blir med i klubben sånn som den populære og gamer jenta, Sena, som ikke klarer å skaffe seg ekte venner på grunn av populariteten hennes, den pervo scientist jenta Rika og en veldig forvirrende jente/gutt kalt Yukimura.

Alle karakterene er kjempe morsomme og serien har nok av bra humor. De skjønner ikke helt selv at de er venner, men prøver heller fortsatt å utforske andre mennesker om hvordan de oppfører seg. Det er en del fanservice vinkler i serien som passer for gutter. Mika likte nok det ^^" men Rika scientisten liker yaoi, så det var jo ekstremt morsomt for meg og xD Aninasjonen er bra og jeg anbefaler den til dem fleste som vil bare sitte å nyte litt komedie;)

Vi hadde det i alle fall morsomt med denne serien og litt godteri. Dessverre slikket katten til Mika meg i øyet og jeg tåler ikke katter. Den var bare for søt! Men nå er jeg hoven i det ene øyet-.-

#anime #review #tv #pc #serie #katt #fanservice #humor

2 kommentarer

InoSc

21.03.2015 kl.12:17

Har sett litt av den animen! :D

Men liker best Tokyo ghoul, Attack on titan og kuroshitsuji atm ^~^

Wolfie Mikachu

21.03.2015 kl.17:35

InoSc: elsker aot og kuroshitsuji! Jeg har sett første sesong av tokyo ghoul men venter med sesong to til påskeferien c:

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits