Rosa og blått hår?!

Etter flere timer med bleking fikk jeg endelig noe liknende det jeg ville. Jeg tør ikke å bleke hele håret på grunn av at det ødelegger håret, men en stripe går jo bra;) jeg prøvde på lilla og blå, men lilla ble til rød/lilla/rosa og blå ble veldig mørkt. Jeg var faktisk overasket at jeg fikk til blått. Dessverre gikk jo blå nesten ut i vask etter første dusj-.- jaja det var jo morsomt så lenge det varte. Det er nok varme farger som holder seg best i håret mitt.

Stripen min likner litt på fairies eller galaxy :) yay

dette var merket jeg brukte:

Jeg skulle gjerne hatt litt sterkere hårfarger som Manic Panic og Stargazer. Jeg fant Manic Panic i London, men kunne ikke få det med hjem på grunn av 100ml regelen på flyet:(

#hår #farger #blogg #blå #rød #rosa #dipdye #blåtthår #rødthår #rosahår

8 kommentarer

duurp

01.04.2015 kl.10:39

Mørkt hår er kjempe vanskelig å få i den fargen man ønsker og ikke minst bevare fargen om man ikke bleker det nesten til døde. Hårkur er da å anbefale :) Brukte Live merket mye før, men fargen holdt seg aldri særlig lenge før ble vasket ut som førte til mye farging selv på mitt komuneblonde hår. Jeg farget da mye rødt vil nå merke og de fleste rødfarger blir fort oransje. Farget også blåsvart som ble brun etter få uker. Jeg slet ut håret mitt så mye med farging at jeg bestemte meg for å klippe meg nesten guttekort.

Om du ønsker sterke farger som varer bør du gå får permanente farger eller bleke godt (slik du har gjort) og ikke vaske håret alt for mye. Vask helst i lunkent eller kaldt vann. Manic Panic, Stargazer og Live er ikke permanente og fargene vaskes da raskt ut. Med disse fargene må man dessverre bleke mye og må da kure godt for å ikke slite ut håret sitt for mye om man ønsker å bevare fargene så godt som mulig.

Synes det nå ble et fint resultat! Likte fargekombinasjonen og fargeovergangen :)

Wolfie Mikachu

01.04.2015 kl.11:13

duurp: tusen takk for tips<3 vet du noen merker som er permamente? Jeg er nok ikke klar for å klippe håret guttekort ;) så jeg holder meg til striper litt til:3 jeg er glad i det minste rødt holder seg i håret mitt:) det tar sin stund før det blir oransj, blå derimot^^"

duurp

01.04.2015 kl.11:30

Et merke jeg er veldig fornøyd med er Olia. Dette merke har ikke særlig "crazy" farger vil nå merke. Er ikke lett å finne slike farger som blå, rosa og lignende som holder permanent eller lenge uten å måtte bleke godt. Er jo merker som holder seg bedre enn andre. Gjør litt research på nettet etter anbfealinger og tips om din hårtype, fargeprodukter og hårkurer. Du kan også dra innom er frisør sallong og spørre om dette. :) Bare vær oppmerksom på at frisør sallongene vil mest sannsynlig anbefale sine produkter.

Wolfie Mikachu

01.04.2015 kl.11:46

duurp: oki takk ^_^

Nathy

01.04.2015 kl.23:32

Oh, så fint! Skulle ønske jeg også farget håret mitt. Tror ærlig talt jeg har for mørkt hår til det, da det er nesten svart cx

Wolfie Mikachu

01.04.2015 kl.23:59

Nathy: mitt hår er også ganske mørkt her og der. Det er derfor jeg bleket der jeg skulle farge det;)

Agn

02.04.2015 kl.19:34

http://www.dragenshule.no/search_result?x=0&y=0&search_in_description=1&keywords=manic+panic

Der kan du få bestilt Manic Panic hårfarge og sminke ;)

Wolfie Mikachu

02.04.2015 kl.22:34

Agn: ah takk^^ har allerede sett på nettsiden dems:3

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits