Innkjøp fra ebay

I går var jeg litt på sjopping på ebay som trøst for å ha kommet opp i matte skriftlig eksamen. Jeg kjøpte fire ting da! En Zelda Iphone 5 case, to chokers og et dragesmykke som lyser i mørket:) jeg har hatt disse chokerne på ønskelista mi leeenge og kjøpte dem endelig. Jeg klarte ikke å bestemme meg for fargen. Enten svart, rød, rosa eller lilla. Så da kjøpte jeg mine to favoritter som ble svart og lilla.

Jeg trengte et deksel til min nye mobil. Jeg fikk pappa sin iphone 5 nå så da måtte jeg jo ha et passende deksel;) jeg søkte først på anime deksler men fant ikke så mange brettbare. Men så fant jeg et fra favoritt spillet mitt Zelda:D den har også lommer så da trenger jeg ikke lenger å ta med lommebok for å ta med kortet;)

Til slutt så jeg et dragesmykke som LYSER i mørket! Jeg hadde mistet mitt forrige glow in the dark smykke så jeg ville ha et nytt. En drage med en måne som lyser er jo perfekt for meg;)

#drage #innkjøp #blogg #ebay #smykke #iphone #deksel #spill #gamer #choker

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits