Otaku innkjøp fra Oslo

Til tross for all øvingen til matteeksamen så var jeg i Oslo på lørdag. Jeg var med søstra mi og kjæresten min<3 Vi surret rundt i sentrum under den kalde regnskyen og gikk fra butikk til butikk. Egentlig bare nerdebutikker. Jeg kjøpte to mangabøker til samlingen min:) jeg hadde allerede kjøpt tre manga helgen før, men kjøpte enda fler nå^^"

Jeg kjøpte volum 2 av en av mine favoritt serier, Kamisama Kiss. Denne serien er så morsom om romantisk xD En jente som blir tempelets mester også en hot revedemons mester;) Hun sliter med alle typer demoner hun treffer på sin vei der hun prøver å beskytte tempelet med sin sexy demon tjener.

Jeg kjøpte min aller første yaoi, eller det er vel mere en shounen ai. Altså boy x boy;) Love Stage er, igjen, utrolig morsom og søt. Jeg har lest hele på nettet, men jeg ville ha den selv. Dere skulle ha sett søstra mi da hun bladde igjennom de siste sidene i mangaen når vi satt ved middagsbordet xD den er ikke så drøy, men hun er vel ikke vant til sånt. Den er mer som er komedie. Den handler om ekstrem otakuen Izumi som lever i en showbiz familie. Han vil ikke være med i showbiz men ble tvunget til å være med i en reklame da han var liten. I reklamen måtte han kle seg ut som en jente og spille med en annen gutt, Ryoma. 10 år senere skal reklamen ha anniversary med de samme skiespillerne. Han må igjen kle seg ut som jente og spille med den nå verdenskjente Ryoma som har vært forelsket i denne "jenta" i 10 år. Så finner Ryoma at denne jenta ikke var en jente alikavel...dun dun dun!

Jeg var også på Neo Tokyo og kjøpte to småting. En Haru pin til 20kr og en Attack on titan Wings of Freedom patch til 50kr:)

#anime #innkjøp #otaku #manga #yaoi #tegneserier #merch #blogg #bøker #bok

3 kommentarer

AndyEpoh

23.05.2015 kl.15:14

Har bare sett animen til Kamisama men den er utrolig bra :D!! No venter eg bare på sesong 3 *_*!!

Wolfie Mikachu

23.05.2015 kl.16:10

AndyEpoh: ja <3 tror ikke jeg har sett sesong 2 enda siden jeg sparer serier til sommerferien;)

AndyEpoh

24.05.2015 kl.21:01

Hahaha me too ^^!!

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits