Hvordan gikk det?

Jeg hadde matteeksamen i går. Uff, det var slitsomt. En hel uke har jeg sittet og øvd på matte dagenlang og nå er jeg endelig ferdig! Jeg fikk heldigvis en time ekstra på grunn av pollen. Jeg er veeeldig glad for den timen. Om jeg ikke hadde hatt den, hadde jeg ikke kommet halveis engang på del 2 ^_^" jeg tror del 1 gikk greit. Svarte på alle utenom noen par vansklige spørsmål. Del 2 gikk sånn passe:/ man kunne få 36 poeng og jeg svarte på ca 19 av dem... Vel håper det er nok til en 4. Om jeg får 4 på eksamen har mamma sagt at jeg kan få boken Hyrule Historia som gave<3 den koster hele 399kr på Outland og jeg har ønsket meg den i tre år nå ^^"

Da jeg var bitte liten ga jeg mamma et marihøne armbånd som skulle bringe lykke da hun skulle ta eksamen på høyskolen. Så ga mamma meg tilbake armbåndet nå som jeg skulle ha eksamen^^ det er så søtt og veldig nostalgisk. Kom nesten en tåre da^^" jaja håper det bringte lykke til meg;)

Eksamen er ferdig, men det er fortsatt ikke slakk ennå. Jeg har tre fremføringer, et design og redesign prosjekt å levere og så kommer muntlig eksamen :( Jeg har også mye øvelser til balletten og forestillinger er uken før muntlig eksamen! Så mye å gjøre! Får jo nesten ikke tid med kjæresten min! Og i alle fall ikke vennene mine;-; føler meg litt vel tøffel her, men ugh mye å gjøre og jeg prøver å planlegge pauser her og der.

#eksamen #matteeksamen #matte #lykke #blogg #kjæreste #dans #hverdag

2 kommentarer

Iselin Renée

22.05.2015 kl.09:15

Fint armbånd :)

Wolfie Mikachu

22.05.2015 kl.10:00

Iselin Renée: takk <3

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits