Slo opp men er venner

Sist lørdag slo jeg opp med kjæresten min. Vi hadde snart vært sammen i to måneder, men jeg har alltid hatt i bakhodet at vi kanskje ikke passet så godt. Før jeg sier noe mer så må jeg bare si at vi må være en av de beste break uperne xP vi gikk fra å være kjærester til ultra friends.

Jeg var først veldig usikker om å slå opp, men jeg orket ikke å ha det i bakhodet mer. Vi passet liksom bare ikke helt sammen. Vi er begge barnslige men på forskjellige måter. Tid har jeg lite med og nå. Danser ballett hver dag nå og får aldri tid til venner. Vi ble rett og slett tøffler, men nå som jeg har slått opp blir det vaffelkveld med vennina mi i morgen kveld:)

Han spurte meg veldig tidlig om å bli sammen. Hadde kanskje bare kjent hverandre i en måned. Det at noen sa at de elsket meg gjorde meg glad. Kanskje litt for glad og gladheten ble til kjærlighet. Jeg svarte ja veldig fort uten å ha sett noe særlig fra vennesiden hans. Dessutten hadde jeg ikke planer om å få kjæreste før videregående^^"

Vi ble begge lei oss da jeg slo opp. Gråt begge to en time før vi smilte og bestemte oss for å være ultra friends. Vi tar det rolig og venner oss til å ikke være kjærester. Det er nok værst for han. Jeg har sagt at jeg tar i mot klemmer og kyss på kinnet, fordi det hadde jeg gjort med andre venner og. Han er glad men samtidig trist, men det kommer seg^^ vi hadde det morsomt i går sammen og vi skal fortsatt på desucon. Eneste forskjellen er vel at det er mindre kjæreste ting og mer tid med andre venner. ^_^

#venner #blogg #love #kjærlighet #kjæreste #slåopp #breakup #bff #desucon

2 kommentarer

AndyEpoh

29.05.2015 kl.20:30

;_;...

Wolfie Mikachu

29.05.2015 kl.20:41

AndyEpoh: det går bra:) er egentlig ganske happy^^"

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits