På scenen!

Nå er det under en uke til tornerose premieren! Premieren er på onsdag og det er sju forestillinger! Vi øver hver dag nå i flere timer. I morgen er det sju timer med kjoleskift osv. Det tar litt tid å gå igjennom hele forestillingen. Det er mue forskjellige plasser på hver forestilling og mye å huske på. I går danset vi mye rosevals og de første par gangene var helt forferdelig! Det ble bedre etter noen ganger, men da skjønner vi at det ikke må gå så kang tid mellom hver gang vi danser dansen.

Vennine dansen i dag gikk også forferdelig. Det ene vansklige trinnet ble byttet med et enklere et, men siden jeg var så vant til det første, ble det en blanding:/ ikke bare det, men jeg mistet balansen da jeg snublet på tå over en av ledningene som lagde en bulk i scenegulvet!

Jeg er skikkelig nervøs nå! Har fortsatt et gnagsår på toa som nekter å forsvinne. Da er det bare å smile så godt man kan selv om du piner det selv^^"

Bilde 1: sitter helt til høyre

Bilde nr 2: til venstre

I morgen blir det kostymer xD

#dans #blogg #ballett #scene #forestilling

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits