Premiere og mensen

Nå er jeg ferdig med premieren til ballettforestillingen! Det gikk egentlig greit. Har ikke sånn kjempe vondt i tærne siden jeg ikke danset skjønnhetsfe, som jeg må gjøre i morgen.

Derimot hadde jeg en annen type uflaks i dag...mensen! Ja, jeg fikk mensen på premieren! Uflaks! Jeg har aldri brukt tampong heller. Har liksom aldri likt tanken med å ha noe stikkene inn i meg^^" vel, i dag fikk jeg panikk og prøvde. Jeg brukte tampax, altså tamponger som er enklere å sette inn. Først gjorde jeg det feil og det føltes ut som om jeg skjærte meg opp fra innsiden. Forsøk nr 2 gikk greit.

Jeg var livredd hele forestillingen for å blø igjennom på de dyre kjolene Dx gikk alltid på do da jeg hadde tid, heldigvis gikk det akkuratt^^ håper bare at jeg klarer det i morgen og de andre forestillingene som kommer frem til søndag^^"

#problem #ballett #dans #forestilling #mensen #jenter #jenteproblem #tamponger #blææææææh

3 kommentarer

AndyEpoh

03.06.2015 kl.22:36

Oi.... :S...Lykke til i morgon, så håper me det ikkje skjer noko då :)!!

Wolfie Mikachu

03.06.2015 kl.23:36

AndyEpoh: takk^_^

Maya Izabella

05.09.2015 kl.12:44

=) lykke til

og du så fantastisk ut =)

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits