Alle er fulle, men ikke oss!

I går var det 10.klasse avsluttning. Det er så trist å tenke på at jeg kanskje aldri kommer til å se noen av dem igjen mer;-; etter vitnemålutdelibga på skolen, ga vi noen skikkelig klemmer til venner og lærere. Jeg lovet meg selv å ikke gråte, men neida, jeg sto og hylgråt og tårene rant^^"

Etter dette var det som tradisjon å dra på stranda og ha en ordentlig avslutning. Jeg og venninene mine kom litt tidlig, noe som ikke var så lurt. Hele videregående var der for å ødelegge og feste. De plystret og vinket til oss. Jeg og Kristin var nærsynte så vi vinka og var på vei bort, men Victoria klarte å stoppe oss^^" vi ble litt redde og fant en annen vei igjennom hager, skog og fjell før vi fant veien og de andre i klassen.

Da bestemte vi oss for å flytte avsluttninga til en annen strand. Det ble mye hyggeligere da:) jeg hadde ikke tatt med noe, men folk hadde tatt med nok av brus, godteri og pledd å sutte på. Det var nok av pølser her og en hadde tatt med en liten grill:3 da satt vi der da og grilket og snakket^^

Så hadde noen tatt med alkohol da. Vi var nok de eneste som ikke smakte. Vi er litt kjedelige, men jeg har smakt før og det er jo ikke særlig godt. Dessuten var det mye morsomere å observere;) hun ene falt i vannet, deretter rullet rundt i sanda og fant ut at hun nå hadde en vpt og ødelagt iphone i baklomma. Folk løp rundt og var gale, men vi og en gjeng satt og hadde ordleker pg grillet ^^ hehe, mye bedre å observere sier jeg;)

#fest #drikke #skole #avsluttning #øl #full #stranda #blogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits