Pakker til desucon10 + cosplay lineup

Jeg kan ikke tro at allerede i morra er det desucon! Jeg har vært kjempe klar for desucon i flere måneder, men så stoppet jeg liksom litt opp og nå klarer jeg ikke helt å få for meg desucon i morra!

For dere som ikke vet er Desucon en messe i Lillestrøm for alle som er interresserte i anime, manga, gaming, fantasy, japan/korean kultur og filmer:) det pleier å komme ca 5000 folk der og heg gleder meg!

Jeg skal gå med søstra mi på lørdag og en venn av søstra mi og meg alle dagene + at jeg kommer til å møte tons of nye folk x3 kofferten er nesten klar og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få med alt jeg kommer til å kjøpe der med hjem^^" jeg får vel bære det ved siden av i en pose.

Her er Lineupen min for dagene:

Fredag: Haruka Nanase - Free!

Lørdag: Silica- Sword art online

Søndag: Matsuoka Gou - Free!

Om dere ser meg er det bare å si hei:) jeg skal mest sansynligvis vloge med mobilen og lage en musikkvideo med gopro. Her er jeg faktisk litt usikker. Vil dere at jeg skal filme sånn typisk vlog med mye snakking og stuff og legge ut video for hver dag, eller lage en samlet musikkvideo/vlog? Får se hva jeg gjør:/

#desucon #desucon10 #cosplay #anime #spill #gaming

4 kommentarer

victoria

25.06.2015 kl.20:10

Kos deg masse på desucon søta. Stor sommerklem fra din blonde venninne <3 <3 <3 <3

Wolfie Mikachu

25.06.2015 kl.20:46

victoria: takk! Kos deg masse hjemme med den nye valpen du får!

nerdslife

25.06.2015 kl.23:59

Jeg kommer som white mage på lørdag og team rocket grunt på søndag^^

Fredagen skal brukes til kvalitetstid med mormor^^

Wolfie Mikachu

26.06.2015 kl.10:02

nerdslife: nice, da sees vi kanskje der;) ha det koselig med mormor^^

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits