Privat bruker på insta

Jeg har nå begynt å ta i bruk min gamle bruker på instagram , mikaela1309. Jeg brukte den mye før, men siden jeg fant ut at jeg ville poste mer anime stuff og ting som andre i klassen på skolen ikke brydde seg om, bestemte jeg meg å lage en engelsk bruker, wolfiemikachu.

Etterhvert fant jeg ut at jeg noen ganger vilke poste randome hverdags greier som ikke hadde noe med anime eller spill å gjøre. Så da bestemte jeg meg for å begynne å bruke mikaela1309 igjen:) jeg har også nemlig fått litt problemer når folk som ikke er interresert i anime/spill spør meg om insta bruker. Hva skal jeg liksom svare da?! ^^"

Det er privatbruker, men jeg godkjenner de fleste. Jeg godkjenner alle jeg kjenner, dem jeg har snakket med over nettet, de fra Norge som jeg vet ikke er gamle creepy menn;) jeg er ikke helt sikker på familiemedlemmer. Hittil er det bare en som har fått lov og det er onkelen min xP jeg har blokkert noen av familiemedlemmene og venner av familien. Man vet jo aldri hva jeg kan finne på å poste xD

Men jo, det er bare å legge meg til på mikaela1309 også får du håpe jeg godkjenner deg:3 ellers så kan du jo følge min åpne bruker på wolfiemikachu;)

#insta #instagram #privat #privatbruker #cosplay #anime #spill

2 kommentarer

Sentrumjenta

06.07.2015 kl.18:10

Så flott blogg du har:D flotte bilder:)

Wolfie Mikachu

07.07.2015 kl.00:20

Sentrumjenta: takk^^

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits