Durarara!!

Nå er jeg ferdig med Durarara!! Jeg så den ferdig i går og den var helt fantastisk! Den er veldig vansklig å forstå på starten og det er en del anime references rundt i serien. Derfor ville jeg ikke anbefalt denne serien til nybegynnere i animeverden;)

Ellers er denne serien helt toppers! De første episodene er veldig forvirrende, men det kommer seg. Til slutt er det kjempe spennende og alt gir liksom mening igjen ^^" serien følger en rekke unike karakterer som er connected på et vis. Det er ikke så enkelt å forklare hva serien handler om. Det er liksom flere fortellinger rundt karakterene som tar sted i byen Ikebukuro. Celty, en hodeløs rytter som gjemsøker byen på en svart motorsykkel? Izaya som har informasjon om alle og alt? Ja, det skjer en del ting som kan være vansklig å henge med på starten. Du trenger tolmodighet også får du se at dette er en super serie!

I dag så jeg ferdig sesong 2 av Durarara!! Eller... Del 1 av sesong 2. Sesong to er nemlig delt opp i tre deler med 12 episoder hver. Del 1 heter Durarara!!X2 Shou, og så kommer Ten, og til slutt Ketsu.

Jeg så ferdig hele Shou, men det har hittil bare kommet ut en episode av Ten. Den kom ut for noen dager siden og jeg skulle ønske jeg slapp å vente på ny ep hver uke;-; men sånn er det-.- Drrrx2 er også kjempe spennende! Noen nye karakterer blir med sånn som tvilling søstrene til Izaya. Like Psycho ^^"

Og her er et random bilde av meg som Izaya ^^" med katteører:3 okay, jeg må helt klart cosplaye han skikkelig xD trenger bare jakka, ringene hans og en kniv;)

#anime #cosplay #review #manga #serie #tv #youtube #anmeldelse

5 kommentarer

AndyEpoh

09.07.2015 kl.18:22

O.O!! Eg har han på listo over anime eg skal sjå, men eg la han litt til sido fordi han virka så forrvirande, men no vurderer eg og flytte han lengre opp på lista, Aregato ^^!! ~~~~

Wolfie Mikachu

09.07.2015 kl.19:58

AndyEpoh: du må bare gi den en sjanse og litt tolmodighet;)

AndyEpoh

09.07.2015 kl.21:53

Haiii~~~~^^

koppmedte

11.07.2015 kl.00:07

Har alltid hatt lyst til å se den! Du burde se my little monster. Minner meg litt om samme stilen.

Wolfie Mikachu

11.07.2015 kl.10:58

koppmedte: ooo skal skjekke den ut;)

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits