Ridetur på fjellet

Jeg har ikke ridd på snart to år og vel...jeg har ærlig talt ikke savnet det så mye. Vi red jo bare inni ridehuset. Noe som jeg ble lei av etter noen år. Derimot så har jeg ridd en gang på fjellet på Geilo:) og det var morsomt :D i dag bestemte jeg og pappa for å dra til samme stallen og ta oss en ridetur til:) det kostet 450kr for de tre timene per person.

Vi var tilsammen syf personer på turen. Fem gjester og to hjelpere. Jeg red en stor varmblods hest! Største av dem, men jeg liker høye hester^^ det var veldig morsomt og utsiktet var fantastisk på fjellet! Men så kom vi til en elv som noen av hestene ikke vilke gå over. Pappa og eieren av hestene hadde litt trøbbel med hesten sin som nektet å gå over elven. Jeg skjønner dem godt jeg. Jeg var vel nesten like redd selv da^^" først trodde jeg hun bare spøkte men neida. Vi fikk alle hestene over til slutt. Elven var ganske dyp. Vannet gikk opp til magen på hesten og beina våre. Vann som fosset ned fra is! Brrr kaldt. Dakkar magen til hesten ^^"

Etter det hadde hesten min fått nok av vann. Det var noen små bekker og fuktige steder på fjellet. Hesten min prøvde å unngå vannet ved å gå rundt dammene. Men det ble bare værre. Der var det nemlig myr og plutselig satt jeg der da mens hesten min sank sakte ned i jorda. Etter litt hopp og sprett kom vi oss ut, og så var det vel bare å nyte turen hjem:)

#hest #stall #friluft #fjell #fjelltur #ridetur

4 kommentarer

siljesolstad93

10.07.2015 kl.20:24

herlige bilder, elsker hester selv :D

Vivel

10.07.2015 kl.20:28

Så fin blogg du har! Ha en fortsatt fin kveld <3

Veronica S

18.07.2015 kl.20:58

Er alltid deilig å ri i fjellet og på tur. Ridebaner blir man fort lei av.

Wolfie Mikachu

18.07.2015 kl.22:41

Veronica S: ja, det er vel litt derfor jeg sluttet på ridninga:/ vi re bare i ridehuset da, noe som jeg ble veldig lei av.

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits