Wien dag 4: innkjøp

I dag har det vært full sjopping! Jeg brukte over 1000kr og nå er jeg ganske sikker på at jeg har veldig lite på kontoen min -.- så forhåpentligvis har jeg nok til litt mat^^"

Vel her er alt jeg kjøpte i dag:

Denne kjolen elsker jeg! Den minner meg veldig om sånn "sailor" stil og jeg måtte bare ha den. Jeg kjøpte den på en kjolebutikk som solgte en del pene ballkjoler og sånn. Kjolen min er designet og lagd i Italia ^^ den var på salg så da var det bare 400kr:) Butikken het Lady Jay eller noe sånt. Skjønte ikke helt skrifta haha ^^"

New Yorker er en av mine favoritt butikker. Der finner man mesteparten av garderoben min^^" Jeg kjøpte en skjorts til 200kr...

En jakke genser liknende ting med blonder til 100kr...

En søt blondegenser med ruffles og sløyfe til 100kr.

På Six var det salg! Så der fant jeg endelig to sølvringer til Izaya cosplayet mitt til en billig penge. De er dessverre litt tynne, men de tjukke fantes bare på manneseksjonen og de var alt for store:( jeg trengte to sølvringer, men de var på en måte en av seks ringer i et sett... Så da ble det to like sett:/ jaja, et sett kostet bare 20kr.

Jeg kjøpte også et sommerfugl armbånd til 10kr :)

Vi gikk innom en skrotbutikk. Det var rett og slett en butikk som solgte alt fra brullyp ting til sparebøsser til sexy "leketøy", så da hadde vi det litt morsomt og fant litt av hvert.

Jeg kjøpte fake roseblader til 20kr. Vet jo aldri når man kan få bruk for det i bilder osv;)

Jeg kjøpte også to plakater. En stor med delfiner på for 100kr og en liten fra The Walking Dead til 60kr.

Også kjøpte jeg studs (nagler) som er enkle å sette på klær i tilfelle jeg vil stashe opp noen klær;) 30kr

På Tally Weijl kjøpte jeg noen strikker til 30kr og en kjempe stretchy bukse til 200kr

Yves Rocher solgte en del hudpleie og sminkeprodukter. Litt som en liten Body Shop:) der kjøpte jeg en lilla øyenskygge til 80kr, en lilack gel øyenskygge til 70kr , en hårkrem for friskt hår og som skal glatte ut flisete tupper for 50kr og en peeling til føtter for 50kr.

Så var vi på Mumok museum. Der var det veldig mye moderne kunst også kjøpte jeg 12 små tatoveringer i gavebutikken. 4 av hver: enhjørning, havfrue og fe:)

Så var det bare å få nok penger til mat...kjøpte en donut på Dunkin Donut for 26kr. Det var en crossaint donut med bringebær og cheesecake <3

Så ja...det var lunsjen min, men så fikk jeg biff hjemme senere^^ nom

#innkjøp #reise #wien #vienna #klær #kjole #donut #nam

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits