Planen for Kreta med dårlig Wi-Fi

Da er jeg i Kreta! Jeg skal slappe av her i hele 12 dager. Bare ligge på stranda hver dag:3 Vi kom hit i går og la oss ned ved bassenget. I dag skal vi utforske stranda og forhåpentligvis er det litt spennende under vann.

Jeg skal ta med gopro kamera ned til stranda for å filme under vann. Planen er å lage en undervannsvideo og bruke videoene som prøvekaniner på nye videoredigeringsprogrammer;)

Jeg har allerede filmet og redigert en del i sommer. Jeg la ut hele fire filmer fra Desucon! I forrige gårs la jeg også ut en video fra Østerriket som du kan se her: http://youtu.be/EHDKBOVDe6s

Så dette var planen for Kreta. Ikke stort og ikke så mye å gjøre. Jeg er bare glad det er Wi-Fi her. Dessverre er det bare i lobbyen og ved bassenget, men etter en del leting på rommet, fant jeg en 10cm radius flekk med wi-fi xD mamma så bare dumt på meg, men dere kjenner meg. Jeg klarer ikke å holde meg unna Wi-fi ;) også fant jeg ut at jeg kan bruke ipaden min til å se på anime ved siden av bassenget! Yay!

Da jeg ikke har internett? Hva gjør jeg da. Vel enten så spiller jeg på 3ds eller så har jeg faktisk lastet ned appen Drawcast som gjør at jeg kan tegne på mobilen da jeg til og med ikke har internett! :D så da tegnet jeg en enkel og søt narwhal...for hvorfor ikke?;)

#wifi #internett #desucon #youtube #kreta #creta #reise #vann #hav #strand #undervann #gopro #spill #tegning

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits