Fiske spa

Fiske spa er noe alle burde prøve i livet. Man finner det ofte i syden i typiske "turistbyer". Jeg har allerede prøvd det før i Korfu, men ville prøvd det igjen i Kreta.

Det er kjempe morsomt! Du betaler for hvor lenge du vil sitte der med beina i aquariet. Ofte jan du også velge mellom små, mellom eller store fisker. Jeg valgte mellom store;) du får ikke tid til å ta en tå om gangen. Det er bare å sette beina i det og du får ikke tenke på å ombestemme deg. Med en gang føttene er oppi kommer alle fiskene og angriper føttene på under et sekund! Det kiler noe forferdelig men det er ikke vondt:3 etter å ha sittet i noen minutter og ledd seg i hjel, kan du nyte noen myke føtter som har blitt spist "renset" av små fisker;)

Chania er en virkelig pen by med mye suvernibutikker^^ men det som jeg har merket at det er mye av her er løs katter og løshunder. Bare da vi satt på en resturang, kom det plutselig en flokk på ti hunder løpenes mellom bordene!

#kreta #reise #mat #fisk #spa #hudpleie #føtter

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits