Cosplay Amino

Så jeg slang meg på og lastet ned appen etter å ha sett mange av mine favoritt cosplayere på instagram gjøre det samme. Cosplay Amino er en app som har vokst utrolig fort i det siste. Appen er et samlepunkt for alle cosplayere og har skapt et koselig samfunn^^

Jeg har allerede fått mye hjelp der når det er snakk om fotografering av cosplay, styling av parykker og mye mer. Det er også mirsomt å svare på polls som "hvem er din favoritt eeveelution" osv. Jeg har ikke helt satt meg ned i forumet enda men det kommer seg;) men jeg har funnet en annen norsk der som jeg begynte å chatte med:)

Jeg har allerede lagt ut en del der. Du har på en måte en egen cosplay blogg der som du kan poste alt som har noe med cosplay å gjøre. Jeg har ikke postet så ekstremt mye her på blogg.no i det siste, men det er fordi jeg har vært veldig aktiv på instagram og cosplay amino^^ meste av mine interesser er jo cosplay og anime, og det poster jeg som oftest på amino og insta. Der skriver jeg alt på engelsk, men om jeg har lyst til å poste noe på norsk kan jeg jo gjøre det her. Ellers så kan det jo hende at jeg begynner å sende litt gjesteinnlegg til organisasjonen Ragequit, siden jeg syns de har en veldig fin nerdesamfunn blogg^^ men alt som ikke er nerde/cosplay relatert kan jeg jo poste her;) såså, det kommer nok en del nerdeposter her fortsatt skal jeg si deg;)

Men gjerne følg meg på cosplay amino @wolfiemikachu eller på instagram @wolfiemikachu

#cosplay #otaku #nerd #gamer #spill #instagram #amino

6 kommentarer

Maren

11.08.2015 kl.19:38

Koselig å Være nerd av og til:):)

Wolfie Mikachu

11.08.2015 kl.20:08

Maren: jupp ^w^

nerdslife

11.08.2015 kl.20:29

Har nylig begynt å bruke denne selv:) trykka akkurat follow på deg:)

Wolfie Mikachu

11.08.2015 kl.21:08

nerdslife: followed deg tilbake^^

Li

16.08.2015 kl.00:07

Har du en bruker på Anime Amino? :)

Wolfie Mikachu

16.08.2015 kl.11:16

Li: ah nei, ikke enda^^" det holder med cosplay amino, insta og blogg for nå, men kan hende jeg skaffer meg det senere;)

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

15år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits