Første skoledag på VGS!

Da var første skoledag som førsteklassing på videregående over! Jeg kjørte til skolen og var der 30min før jeg skulle. Så da sto jeg der da awkward alene^^" så fant jeg en vennine som skulle begynne på helse og oppvekst. Jeg går på media og kommunikasjon så vi ble snart splittet fra hverandre igjen. Det var en laaaang tale på starten og så begynte de å rope opp et og et navn som tok sin tid.

Da havnet jeg sammen med media gruppa mi. Vi bli ført av en lærer til et annet rom som så ut som en gymsal med datamaskiner. Det var vist fordi de renset og ryddet det gamle rommet som vi skal få etterhvert. Etter enda en laaaang tale igjen, ble vi eopt opp i hva vi fikk som fordypning. Heldigvis for meg fikk jeg 1.valge mitt som også var mest populært:) så fant jeg ut at video er tydeligvis mest populært hos gutter og foto, som var 2. valget mitt, var veldig populært med jenter. Så da så jeg at hele foto klassen besto nesten bare av jenter, og så sto jeg der da med en haug av gutter.

Dette var jo egentlig ikke en dårlig ting. Det er bare meg og en annen jente der. Altså vi er 2 jenter og 13 gutter. Ganske greit siden jeg klarer å komme godt overens med gutter^^ vi ble alle flyttet til vårt klasserom med kontaktlæreren vår. Han var hyggelig selv om jeg har hørt at han blir mislikt av de fleste fra en 3.klassing^^" han var langt i fra slem, men litt vel for tøysete med alle sine rare hobbyer han brukte hele timen til å snakke om. Bier, hummerfisking, ski osv.

Det ser ut som en morsom og hyggelig klasse jeg har havnet med. Mange gutter alt fra nerder til sportsfrik og en koselig jente^^ det var også mange som turte å si noe og vi hadde alle latterkrampe av læreren:) til slutt så har jeg ikke snakket med dem direkte utenom å si hei eller no til jenta, men i morgen blir det felles frokost^^ blir også litt sånn følelse av å være 1. Klassing i morra tror jeg. Vi skal få 2. og 3. klassinger som faddere, gå natursti med quiz og grille xD så det blir jo morsomt^^

#vgs #videregående #skole #førsteklasse #førsteskoledag #blogg

2 kommentarer

Kat

17.08.2015 kl.14:34

Høres ut som du skal få det fint på videregående og med den nye klassen din :) ha en flott dag videre!

Wolfie Mikachu

17.08.2015 kl.14:56

Kat: takk, det håper jeg<3

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

15år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits