Outland og Neo Tokyo innkjøp!

Lenge siden sist haha x3 har vært alt for opptatt nå som jeg har startet på videregående også har jeg vært veldig mye med min "venn" Theo, men don't worry, jeg er fortsatt veldig aktiv på instagram som wolfiemikachu også kommer det jo noen innlegg her i blant når jeg føler for det;)

Nå er det høstferie! Søstra mi bor i England som utvekslingsstudent, men kom hjem i tre dager. Da bestemte jeg meg for å overnatte hos henne sammen med to andre jenter. Vi hadde det kjempe koselig. Spiste sushi/tempura, sjoppet, så på videoer og hadde det gøy^^ her er et lite bilde for å oppsummere gårsdagen.

Som dere ser så var vi også på Outland og Neo Tokyo. Hun ene vennina til søstra mi var henne som var med meg på Desucon om dere husker henne. Altså en totally otaku (anime fan)! Derfor dro vi og shoppet sammen.

På Outland kjøpte jeg to manga bøker. Jeg kjøpte volum 3 av Kamisama Kiss til 110kr og fikk med Higurashi (verdt 200kr) på kjøpet på grunn av at man får den 8. manga gratis med mangakort. Btw. Higurashi er en veldig blodig men spennende serie^^" så bare vær forsiktig om dere ikke liker blod og gørr i manga.

På Neo Tokyo kjøpte jeg en Black Butler book of circus notatbok til 50kr og to Attack on Titan gachapon til 35kr hver.

Og det beste av alt...de holder lemons på baksiden! xD det er sikkert bare noen få som skjønner det, men om noen leser en del fanfictions og sånt, så skjønner dere det;)

Jeg har aldri kjøpt Gachapons før, men jeg så de solgte Attack on Titan mobilpynt og da klarte jeg ikke å holde meg. Gachapon er kapsellmaskiner der du legger på mynter og snuf på en knapp til noe faller ut. Jeg betalte 35kr i desken og fikk 400 japanske yen til å legge på maskinen. Jeg fikk først Hanji men jeg ville jo ha Levi så da kjøpte jeg en til xD også fikk jeg han på 2. forsøk xD so happy! Har tenkt til å gi Theo Hanji som en suverni også beholder jeg Levi selv;)

#anime #blogg #attackontitan #innkjøp #oslo #outland #spill #nerd #neotokyo #manga #otaku #blackbutler

2 kommentarer

Verona Tore'sdotter

27.09.2015 kl.23:19

jeg elsker neotokyo og outland *_* de skulle vært på alllllleeee kjøpesenter i norge muwah *_* :F

Wolfie Mikachu

28.09.2015 kl.11:39

Verona Tore'sdotter: I KNOW! that would be AWESOME x3 Har heldigvis Outland bed siden av skolen, så jeg er der ofte 45min etter skolen i mens jeg venter på bussen, lol xD

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

15år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits