Review: Rosa og blå linser

Nå har keg prøvet ut mine rosa og blå linser jeg bestilte fra Honeycolor.com. Det er første gang jeg har bestilt derfra og jeg er veldig fornøyd^^ husker ikke helt når jeg bestilte de, men det kan ikke ha gått mer enn en måned. Jeg fikk også med to rosa bjørne cases til å ha de i. Det randome hvem du får og jeg fikk dessverre to like. Heldigvis hadde jeg en blå case fra før av;)

Det er fortsatt salg på Honeycolor. Om du kjøper et par linser kan du velge mellom utvalgte fargelinser som skifter mellom dagene. Jeg ville kjøpe Neo Sunflower Blue og kunne velge et par fra Sweet Bliss og da valgte jeg Pink.

Det rosa paret het Sweet Bliss Pink og er mer rødrosa enn typisk rosa farge. De er kjente for sterke farger og jeg tenker de passet fint om jeg en gang skulle cosplaye Jinx fra LOL eller Karuta fra Inu x Boku SS. Er ikke helt sikker på hva jeg skal bruke de til enda^^"

Ps. Unnskyld for sminka her. Utslitt sminke fra en hel skoledag xP for lat...

Top= innelys

Mellom= utelys

Nederst= En uten og en med (utelys)

Det blå paret het Neo Sunflower Blue og er veldig kjent for sterke pigmenter disse og. Jeg er veldig fornøyd med de og gleder meg til å bruke dem med Lux cosplay :D

Top= inne

Mellom= ute

Nederst = en med og en uten (innelys)

#cosplay #fargelinser #eotd #øyne #linser #blå #rosa #review #lol #gamer #otaku #skjønnhet #blogg #innkjøp

2 kommentarer

Kibo

10.03.2016 kl.14:28

De er blå er mine favoritter!

Wolfie Mikachu

15.03.2016 kl.12:46

Kibo: mine og ^^

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits