Et lite sammendrag

Nå har jo ikke jeg vært så veldig aktiv i det siste enn å skrive reviews på fargelinsene jeg kjøpte, men så har det jo ikke skjedd så mye. Jeg vet ikke hvor interessant det er å lese om hverdagen min som før, men jeg skriver nå et lite sammendrag om hva som har skjedd de siste dagene og hva som skjer framover.

Det siste spennende som har skjedd er at jeg fikk overnattet hos søstra mi i Oslo for første gang på et halvt år! Vi kjøpte litt sminke på den nye butikken Douglas. Jeg må si at det var FULT av tenåringer der! Jeg kjøpte bare en concealer og en lipliner fra merket Nyx som er et ganske billig merke. Begge kostet 79kr. Har ikke testet ut liplineren enda, men concealeren er jeg fornøyd med:) Dagen etter bakte vi Toro brownies med jordbær. Obs. Brownies med jordbær må stå mye lengre i ovnen enn vanlig! Pga. jordbærene er så vannete.

Søstra mi har katt og jeg er allergisk mot katter. Det førte videre til en forkjølelse og i går og i dag ligger jeg bare i senga og cuddler med Theo. Håper jeg bare blir frisk til i morra, fordi da skal vi nemlig til Frankrike!!

Jupp, vi skal til Frankrike! Jeg og Theo skal dra til Bordeaux i morgen tidlug og være der i hele ti dager :D vi er der mest for å besøke faren til Theo som er fransk, men det blir nok litt sjopping og bakevarer må jeg si ;) uff, det kommer til å bli kleint å sitte ved middagsbordet der alle snakker fransk og jeg ikke kan et ord!

Vi har nå vært sammen i over fem måneder! Ja, jeg filmet og redigerte sammen en video fra valentinsdagen, men den dumme pcen min funker ikke og slår seg av hver gang jeg skal lagre filmen :( Det er ikke så mye å si om forholdet vårt. Vi spiller LOL, krangler litt hver dag, cuddler, spiser osv. sammen x3 oh, også har han shavet seg, men ugh så fort det vokser opp igjen xP

Se før og etter vinterferien da! Han både klippet og barberte seg da xD

Men ja, det var mitt sammendrag :3 er det egentlig interessant å lese om hverdagen min? Haha, vel vi får se hvor mye jeg skriver i Frankrike også videre;)

#kjæreste #gutt #jente #blogg #frankrike #reise #vinter #påske #syk #allergi #kos #love

3 kommentarer

Den lille Pandaen c:

15.03.2016 kl.19:40

Aww :3

Kibo

15.03.2016 kl.20:13

Hahaha, dere høres ut som meg å kjæresten min. Vi gamer LOL som regel og ser på serier og cuddler før vi legger oss, men før det så må vi krangle litt om hvem som skal ta oppvasken å lage middag :') Håper du blogger mens du er i Frankrike! Kos deg masse, og husk å ta med allergipiller hvis familien hans har husdyr :>

Wolfie Mikachu

16.03.2016 kl.22:25

Kibo: haha takk x3 det er søstra mi som har katt, ikke han, så det går bra;)

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits